21 mai 2010

Câştigătorii campaniei "Fa o fapta buna!"


Premiile campaniei Fă o faptă bună!

În urma campaniei de strângere de fonduri cu premii Fă o faptă bună!, elevii Kiss Tamas, Szabo Istvan, Alina Boldor, Manuel Ciortea şi Răzvan Maior au fost premiaţi luni, 17 mai 2010 de către Centrul Raţiu pentru Democraţie.

 Campania Fă o faptă bună! s-a desfăşurat în perioada 15 aprilie-14 mai în patru unităţi şcolare din municipiul Turda: Liceul Teoretic Josika Miklos, Colegiul Tehnic Emil Negruţiu, Colegiul Teoretic Mihai Viteazul şi Colegiul Liviu Rebreanu, suma colectata fiind de 190 RON.

Elevii premiaţi au fost desemnaţi prin tragere la sorţi, aceasta având loc în  prezenţa unei comisii formată din 3 membri ai Centrului Raţiu pentru Democraţie. Premiile acordate, provenite din donaţii, au fost: servicii de cosmetică şi coafor la salonul Venus Style Turda, ondulator păr, camera web, ceas damă, portofel damă.

Campania desfăşurată în şcoli a atras atenţia elevilor asupra nevoilor şi problemelor cu care se confruntă victimele traficului de fiinţe umane, oferindu-le posibilitatea de a se alătura iniţiativei Centrului Raţiu pentru Democraţie în sprijinirea victimelor.  

Iniţiativa strângerii de fonduri vizează înfiinţarea unei asociaţii care să ofere servicii de asistenţă victimelor traficului de fiinţe umane. Persoanele exploatate suferă traume psihologice complexe şi profunde făcând reintegrarea lor în societate dificilă. Viitoarea asociaţie va creşte şansele acestora de a beneficia de servicii sociale necesare.

Strângerea de fonduri pentru înfiinţarea asociaţiei continuă prin intermediul blogului www.faofaptabuna.blogspot.com, unde se pot licita sau dona diferite obiecte de artizanat, bijuterii, cosmetice. Campania Fă o faptă bună! este coordonată de echipa programului Centrului Raţiu pentru Democraţie, Nu e de Vanzare - Alege pentru Binele Tau, program de mobilizare a comunităţii împotriva traficului de fiinţe umane. 

Felicitări câştigătorilor! 



5 comentarii:

marina georgiana spunea...

felicitari campaniei "fa o fapta buna"!as dori sa va ajut insa nu prea am bani:Dpt k am 13 ani:D orikum asa cum am mai spus si altor persoane voi incerca sa strang niste bani...pana atunci nu uitati...va sustin:)>-peace and love>:D<

Fundaţia Raţiu pentru Democraţie spunea...

Multumim Marina Georgiana pentru suport :)
NFS

Anonim spunea...

Felicitări! Ce urmează?

Anonim spunea...

bravo fetelor

Ana Maria Catalina spunea...

Felicitari organizatorilor!

Trimiteți un comentariu

Ne-au onorat cu prezenta